Hjælp › Alle indstillinger, A–Å › Upload reference › Brug i alle projektets sessioner

En gemt session

Brug i alle projektets sessioner

Når markeret, læses dokumentet for hver session i sessionens projekt.

Del af: Upload reference

Godt at vide

  • Vises, når sessionen ligger i et projekt.
  • Hvis du fjerner markeringen på et dokument, hvis egen session er slettet, slettes dokumentet, efter at du er blevet spurgt.