Hjælp › Alle indstillinger, A–Å › Del resultater › Slet permanent

En gemt session

Slet permanent

Fjerner et tilbagekaldt link fra listen. Den spørger først.

Del af: Del resultater

Godt at vide

  • Tilbydes kun for et tilbagekaldt link: et fungerende link tilbagekaldes først.