Hjælp › Alle indstillinger, A–Å › Del resultater › Tilbagekald

En gemt session

Tilbagekald

Stopper linket med det samme og for altid: den, der åbner det, får at vide, at siden ikke kan findes.

Del af: Del resultater

Godt at vide

  • Den spørger først og kan ikke fortrydes. Linket bliver på listen, markeret Tilbagekaldt, indtil du sletter det.