Hjælp › Alle indstillinger, A–Å › Et projekt › Slet

Mine sessioner

Slet

Flytter projektet til Papirkurv. Dets sessioner bliver og vises under Uden gruppe, indtil du gendanner det, hvilket sætter dem tilbage.

Del af: Et projekt