Помощ › Всяка настройка, от А до Я › Закриване на профила

Вашият акаунт

Закриване на профила

Затваря акаунта ви: въведете паролата си и натиснете Затвори моя акаунт, после потвърдете.

Добре е да знаете

  • Собственикът на акаунта го затваря за всички в него: всички се изходят, сесиите спират да приемат отговори и връзките за споделяне спират да работят.
  • Всеки друг затваря само собствения си вход.
  • Участниците все още могат да виждат и да изтриват собствените си отговори.