Ο λογαριασμός σας
Κλείσιμο λογαριασμού
Κλείνει τον λογαριασμό σας: πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και πατήστε Κλείσιμο του λογαριασμού μου, και έπειτα επιβεβαιώστε.
Καλό είναι να γνωρίζετε
- Ο κάτοχος του λογαριασμού τον κλείνει για όλους όσοι είναι σε αυτόν: όλοι αποσυνδέονται, οι συνεδρίες σταματούν να δέχονται απαντήσεις και οι σύνδεσμοι κοινοποίησης παύουν να λειτουργούν.
- Όποιος άλλος κλείνει μόνο τη δική του σύνδεση.
- Οι συμμετέχοντες μπορούν ακόμη να βλέπουν και να διαγράφουν τις δικές τους απαντήσεις.