Pomoć › Sve postavke, A–Z › Arhiva › Premjesti u smeće

Moje sesije

Premjesti u smeće

Premješta arhiviranu sesiju u Smeće, nakon potvrde. Obriši odabrane radi to za svaku označenu sesiju.

Dio od: Arhiva