Pomoć › Sve postavke, A–Z › Izbriši sesiju

Postavljanje sesije

Izbriši sesiju

Premješta sesiju u Trash, zatim vas odvodi u Moje sesije.

Dobro je znati

  • Prikazano kada ste prijavljeni.
  • Prvo pita.
  • Na novoj sesiji se pojavljuje nakon što je Sačuvaj i nastavi napravio nacrt.