Pomoć › Sve postavke, A–Z › Projekat › Izbriši

Moje sesije

Izbriši

Premješta projekat u Smeće. Njegove sesije ostaju i prikazuju se pod Bez grupe dok ne vratite projekat, što ih vraća na mjesto.

Dio od: Projekat