Moje sesije
Izbriši odabrano
Premješta sve štiklirane sesije u Smeće, nakon potvrde.
Dio od: Odabrane sesije
Pomoć › Sve postavke, A–Z › Odabrane sesije › Izbriši odabrano
Moje sesije
Premješta sve štiklirane sesije u Smeće, nakon potvrde.
Dio od: Odabrane sesije