Hjälp › Varje inställning, A–Z › Avsluta konto

Ditt konto

Avsluta konto

Stänger ditt konto: skriv ditt lösenord och tryck på Stäng mitt konto, och bekräfta sedan.

Bra att veta

  • Kontots ägare stänger det för alla som är med på det: alla loggas ut, sessionerna slutar ta emot svar och delningslänkarna slutar fungera.
  • Alla andra stänger endast sin egen inloggning.
  • Deltagare kan fortfarande se och radera sina egna svar.