Hjälp › Varje inställning, A–Z › Avsluta session

Liveskärmen

Avsluta session

Avslutar körningen för alla, efter en bekräftelse. Sessionen återställs, så att du kan köra den igen.

Vad det ändrar

För deltagare

De som fortfarande är kvar på sidan skickas vidare för att slutföra och se sina resultat. Den som öppnar länken efteråt får veta att sessionen har avslutats.

För dig

Varje bilds Resultat och Svar återgår till hur de började.

Bra att veta

  • Det stänger inte sessionen. För att stoppa svar för gott, stäng den med Status på hanteringssidan.
  • Om du visar en bild igen startas en ny omgång.