Hjälp › Varje inställning, A–Z › Dela resultat › Återkalla

En sparad session

Återkalla

Slutar att länken fungerar, direkt och för gott: den som öppnar den får veta att sidan inte kan hittas.

Del av: Dela resultat

Bra att veta

  • Det frågas först, och det kan inte ångras. Länken finns kvar i listan, märkt Återkallad, tills du tar bort den.