Довідка › Усі налаштування, А–Я › Попередній перегляд

Збережена сесія

Попередній перегляд

Відкриває сесію так, як її бачать учасники, у ширині телефона, щоб спробувати.

Що це змінює

Для учасників

Нічого, що ви відповісте в попередньому перегляді, не зберігається й не враховується.

Корисно знати

  • Утримуйте Ctrl або Cmd під час натискання, щоб відкрити в новій вкладці.
  • Коли Формат має значення Наживо, називається Попередній перегляд учасника.