Довідка › Усі налаштування, А–Я › Поширити результати › Відкликати

Збережена сесія

Відкликати

Миттєво й назавжди припиняє роботу посилання: тому, хто його відкриє, повідомлять, що сторінку не знайдено.

Частина: Поширити результати

Корисно знати

  • Спершу запитує підтвердження, і цю дію не можна скасувати. Посилання залишається у списку з позначкою Відкликано, доки ви його не видалите.