עזרה › כל הגדרה, א–ז › סגירת החשבון

החשבון שלך

סגירת החשבון

סוגר את החשבון שלכם: הזינו את הסיסמה ולחצו על סגירת החשבון שלי, ואז אשרו.

טוב לדעת

  • בעל החשבון סוגר אותו לכולם בו: כולם יוצאים מהמערכת, הסשנים מפסיקים לקבל תשובות וקישורי השיתוף מפסיקים לפעול.
  • כל אדם אחר סוגר רק את ההתחברות הפרטית שלו.
  • המשתתפים עדיין יכולים לראות ולמחוק את התשובות שלהם.