עזרה › כל הגדרה, א–ז › מחיקת הסשן

הגדרת סשן

מחיקת הסשן

מעביר את הסשן לאשפה, ואז מעביר אותך ל-My Sessions.

טוב לדעת

  • מוצג בזמן שאתם מחוברים.
  • זה שואל קודם.
  • בסשן חדש הוא מופיע ברגע ש-שמירה והמשך יצר טיוטה.