Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Avslutt kontoen

Din konto

Avslutt kontoen

Lukker kontoen din: skriv inn passordet ditt, trykk på Lukk kontoen min, og bekreft.

Greit å vite

  • Kontoens eier lukker den for alle som er på den: alle blir logget ut, øktene slutter å ta imot svar, og delingslenkene slutter å virke.
  • Alle andre lukker bare sin egen innlogging.
  • Deltakere kan fortsatt se og slette sine egne svar.