Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Avslutningsmelding

Sette opp en økt

Avslutningsmelding

Legger til en melding som deltakerne leser når de er ferdig.

Alternativer

Av (standard) · På

Hva det endrer

For deltakere

Sluttskjermen viser meldingen din i stedet for standardteksten.

Slik bruker du det

  1. Slå den På i venstre kolonnes Respondentsider: kortet vises og siden går til det.

Greit å vite

  • Bare for en Gruppe-økt: skjult mens Respondent(er) er Individuell.
  • Ikke på en tidsavstemning.
  • Å slå den Av skjuler kortet og beholder teksten; deltakerne ser den ikke før den er På igjen.
  • Skjult mens Gjennomføring er Live.

Dens deler