Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Slett økten

Sette opp en økt

Slett økten

Flytter økten til papirkurv, og tar deg så til Mine økter.

Greit å vite

  • Vises når du er logget inn.
  • Den spør først.
  • Ved en ny økt vises den når Lagre og fortsett har gjort et utkast.