Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Fjern

Arrangementslister

Fjern

Fjerner oppføringen, eller de valgte oppføringene.

Greit å vite

  • En oppføring med tilbakemelding blir aldri slettet. Hvis du fjerner den, vises hvor mye tilbakemelding den har, og tilbakemeldingen blir beholdt.