Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Individuelle svar › Slett

En lagret økt

Slett

Fjerner svaret og alt i det fra resultatene, alle eksporter og alle delingslenker.

Del av: Individuelle svar

Greit å vite

  • Det spørres først, og det kan ikke angres.