Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Del resultater › Tilgang › Lagret analyse

En lagret økt

Lagret analyse

Krysset av: den som har lenken kan åpne alle resultatsammendrag og alle spørsmål med svar du har lagret, kun for lesing. Ikke krysset av: de ser ingen av dem.

Del av: Tilgang

Greit å vite

  • De kan ikke skrive, spørre eller slette noe med den.