Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Del resultater › Passord (valgfritt) › Fjern passord

En lagret økt

Fjern passord

Fjerner passordet fra lenken når du trykker Lagre: alle med adressen kan da åpne den.

Del av: Passord (valgfritt)

Greit å vite

  • Tilbys under Rediger for en lenke med passord.