Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Et prosjekt › Slett

Mine økter

Slett

Flytter prosjektet til Papirkurv. Øktene forblir og vises under Ikke gruppert til du gjenoppretter det, og da legges de tilbake.

Del av: Et prosjekt