Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › En økt i listen › Flere handlinger › Arkiver

Mine økter

Arkiver

Lukker økten hvis den er åpen, og flytter den deretter til Arkiv.

Del av: Flere handlinger

Greit å vite

  • Lukking sender det den alltid sender: varselet ditt, og resultatene du lovet deltakerne.