Hjelp › Alle innstillinger, A–Å › Papirkurv › Slett permanent

Mine økter

Slett permanent

Sletter det for godt etter at du har bekreftet. Slett valgte gjør det for alt som er avkrysset.

Del av: Papirkurv

Greit å vite

  • Dette kan ikke angres. En økt slettes sammen med svarene sine.
  • Et prosjekt som slettes for godt, etterlater sine økter i listen din, uten gruppering. Referansedokumenter som er delt med det, går tilbake til økten de ble lastet opp til.