Ajutor › Fiecare setare, A–Z › Închideți contul

Contul dumneavoastră

Închideți contul

Închide contul dvs.: introduceți parola și apăsați Închideți contul meu, apoi confirmați.

Bine de știut

  • Titularul contului îl închide pentru toți cei care îl folosesc: toți sunt deconectați, sesiunile încetează să mai primească răspunsuri, iar linkurile de partajare nu mai funcționează.
  • Oricine altcineva închide doar propria autentificare.
  • Participanții pot vedea și șterge în continuare propriile răspunsuri.