Ajutor › Fiecare setare, A–Z › Confirmați o ștergere

Sesiunile mele

Confirmați o ștergere

Cere confirmare înainte de orice ștergere, indicând ce va fi șters. Confirmați pentru a șterge; Anulați lasă totul neschimbat.

Bine de știut

  • Mutarea în Coș poate fi anulată din Coș. Ștergerea din Coș nu poate fi anulată.