Ajutor › Fiecare setare, A–Z › Ștergeți sesiunea

Configurarea unei sesiuni

Ștergeți sesiunea

Mută sesiunea în Coș, apoi vă duce la Sesiunile mele.

Bine de știut

  • Afișat când sunteți conectat.
  • Cere mai întâi.
  • Pe o sesiune nouă apare odată ce Salvați și continuați a creat o ciornă.