Ajutor › Fiecare setare, A–Z › Coș › Ștergeți definitiv

Sesiunile mele

Ștergeți definitiv

Îl șterge definitiv, după ce confirmați. Ștergere selectate face acest lucru pentru tot ce este bifat.

Parte din: Coș

Bine de știut

  • Nu poate fi anulat. O sesiune se șterge împreună cu răspunsurile sale.
  • Un proiect șters definitiv lasă sesiunile sale în listă, negrupate. Documentele de referință partajate cu el revin la sesiunea în care au fost încărcate.