راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › بستن حساب

حساب شما

بستن حساب

حساب شما را می‌بندد: گذرواژه خود را وارد کنید و «بستن حساب من» را فشار دهید، سپس تأیید کنید.

نکات مفید

  • مالک حساب آن را برای همه افرادی که در آن هستند می‌بندد: همه از حساب خارج می‌شوند، جلسه‌ها دیگر پاسخ نمی‌پذیرند و پیوندهای اشتراک‌گذاری از کار می‌افتند.
  • هر فرد دیگری فقط ورود خودش را می‌بندد.
  • شرکت‌کنندگان هنوز می‌توانند پاسخ‌های خود را ببینند و حذف کنند.