راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › حذف ثبت

نتایج و خروجی‌ها

حذف ثبت

یک نسخهٔ ذخیره‌شدهٔ تابلو را حذف می‌کند. ابتدا از شما تأیید می‌خواهد.