راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › ذخیره و ادامه

راه‌اندازی یک جلسه

ذخیره و ادامه

جلسه را همین حالا به‌عنوان پیش‌نویس ذخیره می‌کند. از این به بعد، هر تنظیم هنگام تغییر ذخیره می‌شود.

نکات مفید

  • در حین ایجاد جلسه نمایش داده می‌شود.
  • در نظرسنجی زمان نمایش داده نمی‌شود.
  • تا زمانی که جلسه عنوان نداشته باشد، در دسترس نیست.
  • اگر وارد نشده باشید، ابتدا از شما می‌خواهد وارد شوید.