راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › حذف جلسه

راه‌اندازی یک جلسه

حذف جلسه

جلسه را به زباله‌دان منتقل می‌کند و سپس شما را به جلسه‌های من می‌برد.

نکات مفید

  • وقتی وارد حساب خود شده‌اید نمایش داده می‌شود.
  • ابتدا تأیید می‌خواهد.
  • در یک جلسه جدید، پس از ساخته‌شدن پیش‌نویس توسط ذخیره و ادامه ظاهر می‌شود.