راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › پاسخ‌های فردی › حذف

یک جلسهٔ ذخیره‌شده

حذف

پاسخ و همه محتویات آن را از نتایج، همه خروجی‌ها و همه پیوندهای اشتراک‌گذاری حذف می‌کند.

بخشی از: پاسخ‌های فردی

نکات مفید

  • ابتدا تأیید می‌خواهد و این عمل قابل بازگشت نیست.