راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › تحلیل‌های ذخیره‌شده › حذف یک خلاصه

یک جلسهٔ ذخیره‌شده

حذف یک خلاصه

یک خلاصه ذخیره‌شده از نتایج را حذف می‌کند. ابتدا تأیید می‌خواهد.

بخشی از: تحلیل‌های ذخیره‌شده