راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › اشتراک‌گذاری نتایج › دسترسی

یک جلسهٔ ذخیره‌شده

دسترسی

کاری که فردی که پیوند را باز می‌کند، افزون بر خواندن نتایج می‌تواند انجام دهد. هر کدام تا زمانی که آن را تیک نزنید خاموش است.

بخشی از: اشتراک‌گذاری نتایج

نکات مفید

  • هر چه تیک بخورد، پیوند نتایج و نمودارها، گزینه‌های نمایش، تفکیک بر اساس و در صورت داشتن بیش از یک زبان در جلسه، زبان نتایج را نشان می‌دهد؛ هرگز صفحه مدیریت، کدهای ورود، اشتراک‌گذاری نتایج یا هر چیزی که جلسه را تغییر دهد نمایش داده نمی‌شود.
  • اگر هیچ موردی تیک نخورده باشد، پیوند در ردیفش «فقط نتایج و نمودارها» نوشته می‌شود.
  • دسترسی هر بار که پیوند باز می‌شود خوانده می‌شود: تغییر، در بارگذاری بعدی صفحه برای هر کسی که پیوند را دارد اعمال می‌شود.

اجزای آن