راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › اشتراک‌گذاری نتایج › حذف دائمی

یک جلسهٔ ذخیره‌شده

حذف دائمی

پیوند لغوشده را از فهرست برمی‌دارد. ابتدا تأیید می‌خواهد.

بخشی از: اشتراک‌گذاری نتایج

نکات مفید

  • فقط برای پیوند لغوشده ارائه می‌شود: پیوند فعال ابتدا لغو می‌شود.