راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › بایگانی › انتقال به سطل زباله

جلسات من

انتقال به سطل زباله

پس از تأیید، جلسه بایگانی‌شده را به سطل زباله منتقل می‌کند. «حذف انتخاب‌شده» این کار را برای همه جلساتی که علامت زده‌اید انجام می‌دهد.

بخشی از: بایگانی