راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › یک پروژه › حذف

جلسات من

حذف

پروژه را به سطل زباله منتقل می‌کند. جلسه‌های آن باقی می‌مانند و تا زمانی که پروژه را بازیابی نکنید، زیر بخش گروه‌بندی‌نشده نمایش داده می‌شوند؛ بازیابی پروژه آن‌ها را به جای قبلی‌شان برمی‌گرداند.

بخشی از: یک پروژه