راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › سطل زباله › حذف دائمی

جلسات من

حذف دائمی

پس از تأیید، آن را برای همیشه حذف می‌کند. «حذف انتخاب‌شده» این کار را برای همه مواردی که علامت زده‌اید انجام می‌دهد.

بخشی از: سطل زباله

نکات مفید

  • این کار برگشت‌پذیر نیست. با حذف جلسه، پاسخ‌های آن نیز حذف می‌شوند.
  • با حذف دائمی پروژه، جلسات آن بدون گروه‌بندی در فهرست شما باقی می‌مانند. اسناد مرجعی که با آن به اشتراک گذاشته شده‌اند به جلسه‌ای که در آن بارگذاری شده بودند برمی‌گردند.