راهنما › همهٔ تنظیمات، به ترتیب الفبا › سطل زباله › بازیابی

جلسات من

بازیابی

آن را به جای قبلی‌اش برمی‌گرداند. «بازیابی انتخاب‌شده» این کار را برای همه مواردی که علامت زده‌اید انجام می‌دهد.

بخشی از: سطل زباله